
Proiectele de reabilitare a falezelor, finantate cu fonduri europene, vor fi continuate, urmand sa fie schimbata fata si zonei „La steaguri” din Neptun si tronsonului Mangalia-Saturn.
Intre file de istorie si credinta, intre Muntii Macin si Delta Dunarii, turistii vor descoperi si o diversitate etnica spectaculoasa.
In anii 2013 si 2014, pe continentul european, tot mai multi turisti au optat pentru servicii de turism de croaziera fluviala. Dintre acestia, peste un milion, reprezentand aproximativ 33%, au ales fluviul Dunarea.
De la an la an, numarul vizitatorilor veniti pe meleagurile transilvane cu ocazia Saptamanii Haferland este in crestere.
Programul „Romania – tara vinurilor”, initiat de Ministerul Turismului, a vizat organizarea de vizite si degustari pentru turistii straini la cramele si podgoriile de la Valea Calugareasca, Vanju Mare, Murfatlar, Niculitel si Ostrov. In acea perioada, Romania a participat in cadrul diferitelor targuri si expozitii internationale pe teme vinicole.
Un bilet întreg la un tren Regio și RE, la clasa a II-a, costă 30,5 lei, iar dus-întors este 54,9 lei. La un tren InterRegio, la clasa a II-a cu loc, biletul costă 62 lei și 112,4 lei dacă este cumpărat dus-întors.
Gradul de ocupare a locurilor de cazare de pe Valea Prahovei pentru perioada sărbătorilor pascale variază, în funcție de stațiune, de la 35% la 75%.
Poștașul Michael Henning este unul dintre foarte puţinii saşi care s-au încăpăţânat să rămână, după 1989, în satul Cisnădioara, de lângă Sibiu, fiind și ultimul mare artizan de cahle tradiţionale.
Chipul lui Decebal de la Cazanele Dunării, ceramica de Jupânești, morile de apă din Rudăria, Delta Banatului sau salbele și costumele tradiționale ale bănățencelor sunt doar câteva dintre comorile păstrate în acest colț de țară care merită vizitat.
Mihai Hanu este un adevărat tezaur de povești adevărate, pe care le spune cu tâlc, este un păstrător încrâncenat al tradițiilor din Țara Vrancei și un făuritor neobosit de obiecte-mărturii ale folclorului mioritic.
Marian Lungu este unul dintre cei mai tineri meșteri populari din Bacău. Trăiește și muncește în Sănduleni. Are numai 30 de ani, dar pasiunea pentru folclor l-a ajutat să transforme arta costumului popular într-o adevărată meserie.
Dacă doriți să petreceți un sejur de Dragobete în Moldova, hotelierii vin cu oferte pentru perioada următoare.
AFIR anunta publicarea versiunii finale a Ghidului Solicitantului pentru submasura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” din Programul National de
Daca locuiesti deja la casa sau planuiesti sa te muti in viitorul apropiat, infiintarea unei gradini te va ajuta sa
Cainele este un animal nelipsit din orice gospodarie, iar loialitatea si siguranta pe care cel mai bun prieten al omului
Cu toate ca iarna nu si-a intrat inca in drepturi iar temperaturile din majoritatea regiunilor sunt inca destul de ridicate,
Eficientizarea utilizarii azotului in fertilizare este o cerinta stricta pentru obtinerea de culturi ecologice si eficiente din punct de vedere
Ingrijirea periodica este secretul unui gazon frumos. Un gradinar va cosi gazonul de aproximativ 30 de ori pe an si
Desi credem ca livezile au nevoie de multa atentie primavara si de putina atentie iarna, in realitate, orice pomicultor are
MADR lucreaza la un proiect legislativ prin care sa se promoveze produsele ecologice romanesti in scoli, a declarat ministrul Agriculturii,