Meniu

Targul de Craciun Bucuresti se va deschide in Piata Constitutiei

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Anul acesta, Targul de Craciun Bucuresti va avea loc in perioada 1 – 30 decembrie 2016, in centrul orasului – Piata Constitutiei.

Targul de Craciun Bucuresti, devenit o traditie a Capitalei, deschide oficial sezonul sarbatorilor de iarna printr-o serie de atractii care celebreaza Craciunul autentic romanesc, asteptandu-i pe cei mari si pe cei mici cu delicii culinare din bucataria autohtona, spectacole artistice, obiecte realizate manual, decoratiuni de Craciun, luminite si personaje de poveste.

targul-de-craciun-din-bucuresti-traditii

Targul de Craciun Bucuresti poate fi vizitat zilnic, in intervalul orar 10:00 – 22:00 si include: zona gastronomica, targ de mestesuguri, casa lui Mos Craciun, patinoar, carusel, trenulet, concerte si spectacole traditionale romanesti.

In cadrul Targului de Craciun Bucuresti va fi organizata campania umanitara ,,Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun!”. Vizitatorii pot dona jucarii si carti, care vor ajunge la copiii nevoiasi.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Lucrari in livada. Patru echipamente extrem de utile pentru orice pomicultor

Pomicultura este un domeniu extrem de profitabil, care nu presupune o investitie initiala foarte mare. Cu toate ca administrarea unei livezi de pomi fructiferi nu este nici consumatoare de timp, nici costisitoare, lucrarile din exploatatie presupun un risc suplimentar, neintalnit in alte sectoare agricole.