Oferte Dragobete 2020: cat costa un sejur romantic

Facebook
Twitter

Dupa ce ecourile sarbatorilor de iarna s-au stins, administratorii hotelurilor si pensiunilor din tara se pregatesc din nou de oaspeti, cu prilejul celor doua weekenduri din luna februarie dedicate dragostei.

Tarifele afisate de hotelieri pentru un sejur de Dragobete variaza in functie de numarul de stele al unitatii de cazare. Spre exemplu, un complex agroturistic situat in judetul Dambovita, la circa doua ore de mers cu masina din Bucuresti, ofera un pachet care include 2 nopti cazare in weekend (vineri – duminica, 22-24 februarie) cu demipensiune (mic dejun si cina), la pretul de 300 de euro. Indragostitii vor avea parte de o primire speciala din partea gazdelor, care le vor pune o sticla de vin, o cutie de bomboane si petale de trandafiri in camera in ziua sosirii. Micul dejun va fi servit la pat in zilele de sambata si duminica, iar cina romatica a fost programata pentru seara de sambata. Indragostitii vor primi un cadou la plecare.

Administratorii unui alt complex, situat in judetul Arges insa, promit, de asemenea, sampanie si bomboane si cina la lumina lumanarilor. Tarifele depind de numarul de nopti de cazare. Astfel, pentru un sejur de o noapte de cazare in perioada 22 – 23 februarie, un cuplu va achita 360 de lei, adica aproximativ  80 de euro. Pentru doua nopti de cazare, in aceeasi perioada, costul este de 580 de lei, echivalentul a circa 120 de euro.

O alta unitate de cazare, tot din judetul Dambovita, situata in apropierea Manastirii Pestera Ialomitei, a afisat oferta de Dragobete pentru anul 2020, care include 2 nopti de cazare in camera dubla, cu demipensiune, cu preturi pornind de la 218 euro/cuplu.

Aceste unitati de cazare ofera acces nelimitat la centrul spa pe durata vizitei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE