Cat costa vacanta de Paste all inclusive la pensiunile agroturistice din Bucovina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Anul acesta, Pastele orthodox se celebreaza de Ziua Muncii, adica 1 Mai. Administratorii de agropensiuni din Bucovina ii asteapta pe cei care vor sa se relaxeze departe de agitatia oraselor cu oferte speciale.

Spre exemplu, o familie formata din doi adulti si doi copii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani va plati pentru o vacanta de Paste 2016 la o pensiune cotata la patru stele si situata in apropiere de Manastirea Sucevita 2.875 de lei. Tariful include cazarea in camera dubla standard timp de 3 nopti si 4 zile, pensiune completa cu bucate traditionale bucovinene si primire traditional.

Administratorii au pregatit si diferite activitati menite sa ii distreze pe turisti, cum sunt demonstratii de echitatie, urmate de scurte plimbari calare sau cu trasura. In Noaptea de Inviere se va servi o gustare traditionala dupa Slujba, constand in oua rosii, cozonac, vin, iar in prima zi de Paste turistii se vor delecta cu bunatati traditionale la masa festiva.

Daca s-a caza la o unitate de cazare situata in Gura Humorului, familia ar plati un tarif de 3.000 de lei pentru un pachet de Paste care include 4 nopti de cazare cu mic dejun,  2 pranzuri si o cina, plus cina din Vinerea Mare, gustare dupa Inviere si cina festiva din Duminica de Paste.

Un sejur de 4 nopti/5 zile de cazare la o pensiune din apropierea Manastirii Voronet, cotata tot la 4 stele, costa 1.795 de lei de persoana si include, pe langa mesele cu preparate traditionale, ateliere de incondeiat oua.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE