„City break la Constanta”: tarife de la 130 la 210 lei

Facebook
Twitter

Asociatia Litoral-Delta Dunarii (ALDD) a lansat astazi prima editie a programului turistic de bonusuri si discounturi „City Break la Constanta”.

Programul „City break la Constanta” include pachete turistice de cate doua nopti de cazare la care se adauga o gama de servicii suplimentare specifice precum acces gratuit sau cu reduceri semnificative la muzee si bonus o portie gratuita de fructe de mare la unul dintre restaurantele partenere.

Tarifele aferente programului „City break la Constanta” se incadreaza intre 130 lei (la unitati de cazare de 2 stele), 180 lei (la 3 stele) si 210 lei (la 4 stele), pret /pachet/persoana cu cazare in camera dubla.

Turistii care vor achizitiona pachete in cadrul programului „City break la Constanta” vor putea vizita principalele atractii din oras si vor putea savura meniuri traditionale din peste si fructe de mare la cateva restaurante din Portul Tomis si Agigea, pe baza unui voucher distribuit de agentiile de turism inscrise in program.

Pe parcursul celor doua zile, beneficiarii pachetului turistic achizitionat prin programul „City break la Constanta” au acces gratuit la Muzeul de Arta, Muzeul de Arta Populara, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul Militar National, Cetatea Histria si Monumentul de la Adamclisi. In cazul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii si al Muzeului Marinei Romane, turistii care cumpara pachete in cadrul programului „City break la Constanta” beneficiaza de tarife reduse cu 50%.

Programul este parte componenta a Campaniei „Vacanta in tara mea”, derulata de Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica, in parteneriat cu ANAT, iar lista hotelurilor si agentiilor participante este postata pe site-ul www.anat.ro si pagina de facebook a ALDD.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE