
Porcul românesc, tăiat tot în bătătură
În luna mai 2013, atât numărul porcinelor sacrificate în unități industriale, cât și greutatea lor în carcasă s-a diminuat, comparative cu luna precedentă, potrivit datelor
În luna mai 2013, atât numărul porcinelor sacrificate în unități industriale, cât și greutatea lor în carcasă s-a diminuat, comparative cu luna precedentă, potrivit datelor
În aprilie 2013, numărul total de porcine sacrificate şi greutatea lor în carcasă au crescut cu 30,3% (până la 417.000 de capete), respectiv cu 28,2%,
Din luna februarie a acestui an, Rusia a blocat importurile de carne de porc din Statele Unite și a impus restricţii și pentru o serie
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a încheiat cel de-al doilea act adițional la convențiile privind finanțarea capitalului de lucru pentru desfășurarea activităților
În aprilie 2013, exporturile de carne de porc din Argentina s-au redus cu un sfert ca volum și cu 20% ca valoare față de aceeași
Intrarea in vegetatie este un moment esential pentru sanatatea pomilor fructiferi, de aceea pomicultorii acorda o atentie deosebita lucrarilor de
Primavara este una dintre cele mai asteptate perioade ale anului de catre pasionatii de gradinarit. Cu mai multa lumina si
În contextul actual ,când costul îngrășămintelor are o pondere semnificativă în costul total al înființării unei culturi ,majoritatea fermierilor au
Practicarea unui hobby este benefică din multe puncte de vedere. În primul rând, o activitate de timp liber are menirea
Numeroasele oportunitati de finantare, dar si dezvoltarea mediului de afaceri, ii determina pe tot mai multi romani sa se informeze
In momentul de fata, tot mai multi fermieri sunt interesati de agricultura sustenabila. Masurile de finantare disponibile, numeroasele beneficii pentru
Carnea de porc este valorificata in numeroase moduri de orice gospodar. De la carnatii de casa, slanina sau muschiulet, fiecare
Construirea unei bai intr-o casa de la tara poate fi o provocare, dar cu planificare si pregatire, poti avea o