septembrie 15, 2019
Meniu

Porcul românesc, tăiat tot în bătătură

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

În luna mai 2013, atât numărul porcinelor sacrificate în unități industriale, cât și greutatea lor în carcasă s-a diminuat, comparative cu luna precedentă, potrivit datelor publicate de Institutul Național de Statistică (INS).

Numărul total de porcine sacrificate şi greutatea lor în carcasă au scăzut cu 3,4%, respectiv cu 3,9%, față de luna aprilie a acestui an. În luna mai 2013, ponderea sacrificărilor de porcine în unităţile industriale specializate a fost 77,4% din totalul porcinelor sacrificate.

Numărul de porcine sacrificate în unităţile industriale specializate şi greutatea lor în carcasă au scăzut cu 11,4%, respectiv cu 14,9%.

În luna mai 2013, numărul total de porcine sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au crescut cu 22,5%, respectiv cu 26,2%, comparativ cu aceeași perioadă din 2012. Sacrificările de porcine în unităţile industriale specializate şi greutatea lor în carcasă au crescut cu 9,1%, respectiv cu 10,6%.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE