Meniu

Crescătorii de porci fac performanță

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

În aprilie 2013, numărul total de porcine sacrificate şi greutatea lor în carcasă au crescut cu 30,3% (până la 417.000 de capete), respectiv cu 28,2%, comparativ cu luna martie a acestui an, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS).

În aceeaşi lună, sacrificările de porcine în unităţile industriale specializate au reprezentat 84,4% din totalul porcinelor sacrificate, în timp ce numărul de porcine sacrificate în aceste unităţi şi greutatea lor în carcasă s-au majorat cu 20,5%, respectiv cu 18,3%.

În plus, numărul total de porcine sacrificate şi greutatea în carcasă a acestora au scăzut cu 5,2%, respectiv cu 0,3%, în timp ce sacrificările în unităţile industriale specializate şi greutatea lor în carcasă au crescut cu 10,3%, respectiv cu 14,9%.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Lucrari in livada. Patru echipamente extrem de utile pentru orice pomicultor

Pomicultura este un domeniu extrem de profitabil, care nu presupune o investitie initiala foarte mare. Cu toate ca administrarea unei livezi de pomi fructiferi nu este nici consumatoare de timp, nici costisitoare, lucrarile din exploatatie presupun un risc suplimentar, neintalnit in alte sectoare agricole.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE