00000006pm 1080005, PM6

Daniel Constantin: Va fi un proces de reorganizare la APIA

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, nu exclude schimbarea conducerii centrale a Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) printr-o reorganizare a instituţiei, în urma scandalului de fraudă cu fonduri europene în care este suspectat că ar fi implicat şi directorul general al APIA, Gheorghe Benu.

Read More »

Legea pajiștilor, trimisă președintelui Traian Băsescu spre promulgare. Vezi cele mai importante prevederi

În data de 3 iunie 2014, în Plenul Parlamentului a fost votată legea referitoare la aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.34/2013 privind organizarea, administrarea şi exploatarea pajiştilor permanente şi pentru modificarea şi completarea Legii fondului funciar nr.18/1991, care este transmisă spre promulgare către Președinția României.

Read More »

Liber la exportul de mititei românești în Europa

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a fost publicată noua listă a aditivilor alimentari care pot fi folosiți în industria cărnii, fiind incluși și bicarbobatul de sodium, carminul și caramelul, astfel că producătorii de mititei pot face de azi exporturi în comunitatea europeană.

Read More »

MADR pregătește reorganizarea APDRP

Ministrul Agriculturii Daniel Constantin a declarat că reorganizarea Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) este absolut necesară în vederea implementării exerciţiului financiar 2014-2020.

Read More »

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE