8 companii românești, la BIOFACH 2013

Facebook
Twitter

În perioada 26-28 septembrie 2013, România a participat cu Pavilion Național la cea de-a III-a ediție a târgului internațional BIOFACH 2013 de la Baltimore – Statele Unite ale Americii.

Pavilionul a fost organizat de Ministerul Economiei,  în colaborare cu  BIOROMÂNIA, asociația de profil din domeniul produselor bio din România.

La această manifestare au fost prezente 8 companii reprezentative ale industriei de produse bio românești: Shaloom Bio Food SRL, Agro Food Consulting SRL, Buculei SRL, Justorganic SRL, Naturalia Comercial Trading SRL, Eco Pet SRL, Agro Exim Grup SRL și Bio-Terra SRL.

În contextul târgului, firmele românești prezente au organizat un program  dens de întâlniri atât la stand, cât și în afara acestuia, în vederea identificării de oportunități de export pentru piața americană, purtând în acest sens tratative tehnico-comerciale.

Prin aceasta participare, România își consolidează imaginea de producător și exportator de produse bio pe piața americană, una dintre cele mai mari din lume în domeniu. Standul românesc a fost vizitat de numeroși experți în domeniu de pe continentul american. La ediția din acest an a Târgului  internațional BIOFACH 2013 au participat companii din 60 de țări.  BIOFACH 2013 a fost vizitat de peste 60.000 de specialiști.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE