Top 5 scule si unelte necesare pentru construirea unei anexe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

De multe ori, agricultorii se vad nevoiti sa construiasca diferite anexe, atat in preajma casei, cat si unele mai indepartate de camin, dedicate de exemplu depozitarii produselor fitosanitare.

Chiar daca esti pasionat sau nu de constructii, este important sa ai cateva unelte si scule de calitate, mai ales pentru situatiile de urgenta care pot aparea.

Iata topul nostru:

1. Surubelnita electrica

Poate una dintre cele mai necesare unelte, atat in casa, precum si in diferite treburi este surubelnita electrica. O astfel de surubelnita electrica ne va ajuta sa fixam mai repede si mai sigur materialele. Pentru a putea lucra cat mai confortabil cu o surubelnita electrica asigura-te ca aceasta are o constructie compacta si o greutate redusa.

2. Ciocan rotopercutor

Pentru momentele in care trebuie sa gauriti anumite suprafete mai dure, un ciocan rotopercutor este in general cea mai buna varianta. Trebuie mentionat ca un astfel de ciocan rotopercutor este dedicat uzului personal, nefiind proiectat pentru utilizarea industriala. Nu uitati ca pentru manevrarea unei astfel de unelte este nevoie de indemanare si pregatire.

3. Fierastrau circular

Un fierastrau circular te va ajuta sa redimensionezi rapid si usor diverse materiale, in conditii de siguranta. Cea mai importanta caracteristica a unui fierastrau cicular este ca poti ajusta unghiului si adancimea de taiere.

4. Motofierastrau

Un motofierastrau se poate dovedi extrem de important atunci cand vrei sa iti modelezi arbustii din curte sau sa tai lemne pentru foc. Pretul unui motoferastrau este in general strans legat de tipul de combustibil pe care il foloseste, fie pe benzina sau curent electric.

5. Capsator cu acumulator / electric

Inca o unealta importanta, care nu ar trebui sa lipseasca in activitatile de bricolaj sau constructii, este capsatorul cu acumulator sau electric. Principalul avantaj al acestui aparat este ca ne accelereaza productivitatea si reduce considerabil nivelul de efort pe care trebuie sa il depunem.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE