Agricultor amendat pentru ca produce pepeni prea mari

Facebook
Twitter

Un agricultor din comuna Deleni, judetul Vaslui, a fost amendat cu 1.000 de lei din cauza unor nereguli in carnetul de comercializare, constatate de politistii locali.

Fermierul sustine insa ca motivul amenzii ar fi cu totul altul si anume ca produce pepeni prea mari, stricandu-le piata altor persoane.

„Duminica mi-au dat 1000 de lei amenda pe motiv ca nu as avea aceasta cultura de pepene galbene, ca productie asa mare se face numai in tarile din Occident. Cand mi-au dat amenda, mi-au spus ca e imposibil sa am o cultura asa mare de pepeni si ca ii aduc din alta parte. Probabil, dupa mintea lor, ii aduc din Olanda, cu elicopterul. I-am invitat sa-mi vada pamantul unde am pusi pepenii, sa vada cat de mult muncesc ca sa ii obtin”, a povestit Paul Comisescu, pentru ziarul local Vremea Noua.

„Altii n-au trecut averi de milioane de euro in declaratiile de avere si pe mine m-au executat. Am cautat sa le explic. Mi-au zis “ciocu’ mic la mine, ca vorbesti cam mult”. Cu tot respectul pentru cei care imbraca uniforma statului, dar sa zici “ciocu’ mic” unui cetatean care a trecut de 70 de ani, nu mi se pare normal”, a mai spus fermierul.

Barbatul nu se afla la prima incercare de intimidare de acest fel si spune ca va contesta amenda in instanta, avand pana acum castig de cauza de fiecare data.

Potrivit sursei citate, mai multi producatori au fost amendati in ultima perioada din motive marunte.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Pescuitul la caras: sfaturi esentiale

Bucuria pescuitului la caras consta intr-o combinatie de tehnica, rabdare si cunostinte. Pentru a-ti imbunatati experienta de pescuit la caras,

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE