Ministrul Agriculturii se intalneste cu fermierii

Facebook
Twitter

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu, va participa sambata, 3 septembrie 2016, la Festivalul Cepei, editia a IX-a, care se va desfasura in Comuna Pericei, Padurea Rotunda (intre satele Pericei si Bic, la 600 de metri de manastire).

Evenimentul este organizat de Primaria si Consiliul Local al Comunei Pericei si Centrul de Informare si Marketing Turistic Pericei, cu sprijinul partenerilor: Consiliul Judetean Salaj, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Salaj Plus, Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj, potrivit unui comunicat al MADR.

Hrana este singurul limbaj universal, pentru care nu ai nevoie de translator si care iti povesteste cu miros, savoare si culoare tainele bucatariei din care provine. Mancarea taraneasca ascunde in ea tainele descoperite abia recent de catre specialisti: pentru un trai frumos si sanatos, e musai sa mancam alimente locale, proaspete si gatite dupa vechile obiceiuri. Este momentul potrivit sa ne amintim de gusturile pe care le-am descoperit alaturi de bunicii nostri, se noteaza pe pagina organizatorilor.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE