Mii de fermieri din nord-estul tarii vor participa la cea de-a VIII-a editie a Targului Agralim

Facebook
Twitter

Pilon al agriculturii in Moldova, Iasul va gazdui in perioada 1-4 septembrie Targul pentru Fermieri AGRALIM, cea mai importanta manifestare din Regiunea de Nord-Est dedicata fermierilor, producatorilor, antreprenorilor, cercetarilor si specialistilor din domeniul agricol.

Producatori si importatori de masini si utilaje agricole de top se vor prezenta cu tehnica agrara de ultima generatie, alaturi de producatori de echipamente zootehnice, inputuri, prestatorii de servicii si furnizori de solutii complete pentru ferme.

Expozitia de tehnica agrara va fi completata zone interactive: demonstratii cu utilaje agricole pentru lucrarile solului, demonstratii de erbicidare, drive test, Academia Mecanizatorilor. Toate demonstratiile vor fi realizate zilnic, de personalul tehnic al companiilor expozante, impreuna cu specialistii din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad”.

Printe numele mari care si-au anuntat deja prezenta la eveniment se numara: AGROCOCEPT – Partener de Eveniment, General Leasing, IPSO Agricultura, NHR Agropartners, Apan Agriculture Equipaments, Riela Romania, Serv Class, Maschio Gaspardo, Green Expert, Tadis Agro, Agri-Alianta, Irum, Javier Camara, Agritehnica, Arterius Business, Mecanica Ceahlau, Bergerat Monnoyeur, Agrisorg, Farm Tech, Patria Credit, BRD Group Societe Generale, Credit Agricole, Sere Transilvania, Novus, Hanna Instruments, Groupama, Romvac Company, Biotrend Plus, Colloseum Logistic, Hifi Filter, Cronos Consulting. Lista completa a participantilor se regaseste pe www.agri-events.ro.

Ca in fiecare an, AGRALIM vine in sprijinul fermierilor cu solutii si servicii integrate, sprijin calificat si consultanta de natura tehnica, juridica si financiara, dar si cu un suport informativ profesional, menit sa incurajeze investitiile. „AGRALIM aduce in regiunea de Nord-Est un concept modern care raspunde nevoilor fermierilor cu activitate in sectorul vegetal si sectorul zootehnic si contribuie la dezvoltarea fermelor din regiune prin: prezentarea de solutii tehnice integrate pentru fermieri; oferirea de consultanta tehnica si financiara; oferirea de informatii si acces la rezultatele cercetarii realizate de specialisti; promovarea si aprecierea activitatii desfasurate de antreprenorii in domeniu si fermieri din cele sase judete ale Moldovei”, a precizat doamna Eusebia Mindirigiu, Managing Partner ABplus Events, compania care organizeaza Targul pentru Fermieri AGRALIM.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE