Editia de toamna a Targului National al Mierii, in perioada 9-11 septembrie. Cum se pot inscrie apicultorii la eveniment

Facebook
Twitter

Targul National al Mierii, editia de toamna, va avea loc in perioada 9 – 11 septembrie, pe platforma apicola din Baneasa, Bucuresti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1, potrivit unui comunicat al Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania.

Cei aproximativ 100 de expozanti prezenti – apicultori si firme specializate, isi vor etala produsele intr-o gama extrem de diversificata: de la produse apicole obtinute direct din stupina cat si conditionate sau alte preparate derivate din produse apicole – suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

De asemenea, de acest targ vor putea beneficia si apicultorii, deoarece vor fi prezente si produsele dedicate acestora – stupi si componente, utilaje si alte echipamente apicole, produse pentru sanatatea albinelor, pentru nutritie, carti de specialitate etc.

In prag de toamna, bucurestenii si nu numai, sunt asteptati la Targul National al Mierii, locul perfect pentru a se delecta cu minunatele esente ale stupului, miere, polen, propolis, laptisor de matca, suplimente nutritive si cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogatia naturii dar si din harnicia albinelor si apicultorilor.

Amplasarea standurilor se va face, la fel ca la editiile anterioare, pe platforma A.C.A. / I.C.-D. Apicultura din Bucuresti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

Inscrierile si rezervarile de standuri se vor efectua exclusiv in perioada 08 – 19 august 2016. Standurile cu nr. 1-10 sunt rezervate organizatorului evenimentului.

Rezervarea de stand va fi definitiva numai in baza confirmarii platii pana la data de 19 august 2016.

Pana in data de 19 august 2016 toti expozantii ce comercializeaza produse destinate consumului uman sunt obligati sa trimita pe fax sau e-mail autorizarea/inregistrarea sanitar – veterinara. In caz contrar rezervarea se anuleaza.

Pentru emiterea facturii va rugam sa ne transmiteti copie CI sau CUI, dupa caz.

Plata se poate face in perioada 08-19 august 2016, numerar la sediul A.C.A. – B-dul Ficusului nr. 42, sector 1, Bucuresti: telefon: 021-233.40.19 (doamna Raluca Marcu) sau prin transfer bancar in unul din urmatoarele conturi:

  • RO18RZBR0000060000667235, Raiffeisen Bank, Agentia Dorobanti, Bucuresti.
  • RO33CARP041600218821RO01, Banca Carpatica, Sucursala Pantelimon, Bucuresti;

Taxa de participare la Targul National al Mierii: Stand de 3 x 3 m (cort, masa, scaun) este de 450 lei, inclusiv TVA. Tariful este valabil pentru toata perioada desfasurarii manifestarii si cuprinde toate facilitatile necesare bunei etalari si prezentari a marfurilor. Placuta de identificare a firmei va fi adusa de fiecare participant la targ.

Targul National al Mierii este un eveniment organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE