Apicultorii se pot inscrie la Targul National al Mierii, organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Targul National al Mierii va fi organizat si in aceasta toamna, pe platforma apicola din Baneasa in zilele de 4, 5 si 6 septembrie, apicultorii putand sa isi rezerve stand pana pe 28 august, informeaza Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania (ACA).

„Cei aproximativ 100 de expozanti prezenti – apicultori si firme specializate, isi vor etala produsele intr-o gama extrem de diversificata: de la produse apicole obtinute direct din stupina pana la produse apicole conditionate sau alte preparate derivate din produse apicole – suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc. De asemenea, de acest targ vor putea beneficia si apicultorii deoarece vor fi prezente si produsele dedicate acestora – stupi si componente, utilaje si alte echipamente apicole, produse pentru sanatatea albinelor, produse pentru nutritie, carti de specialitate etc”, se arata intr-un comunicat al ACA.

Inscrierile si rezervarile de standuri se vor realiza in perioada 3 – 28 august 2015, costul unui stand de 3 x 3 m (cort, masă, scaun) fiind de 450 de lei, inclusiv TVA.

Plata se poate face in perioada 3-28 august 2015, numerar la sediul A.C.A. – B-dul Ficusului nr. 42, sector 1, Bucureşti, telefon: 021-233.40.19 (doamna Raluca Marcu) sau prin transfer bancar în contul:

  • – RO33CARP041600218821RO01, Banca Carpatica, Sucursala Pantelimon, Bucuresti;
  • – RO18RZBR0000060000667235, Raiffeisen Bank, Agentia Dorobanti, Bucuresti.

Tariful este valabil pentru toata perioada desfasurarii manifestarii si cuprinde toate facilitatile necesare bunei etalari si prezentari a marfurilor.

Apicultorii pot afla mai multe informatii despre acest eveniment pe site-ul Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania (ACA).

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE