Targul National al Mierii, editia a 17-a, va avea loc intre 15 – 17 septembrie

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Targul National al Mierii, editia de toamna, va avea loc anul acesta intre 15 – 17 septembrie, pe platforma apicola din Baneasa, Bucuresti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1, anunta Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania.

Targul National al Mierii reprezinta deja un eveniment cunoscut si asteptat la nivelul Capitalei, fiind dedicat in principal consumatorilor de produse apicole.

Cei aproximativ 100 de expozanti prezenti, apicultori si firme specializate, isi vor etala produsele intr-o gama extrem de diversificata: produse apicole obtinute direct din stupina, precum si conditionate sau alte preparate derivate din produse apicole – suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc, potrivit comunicatului ACA.

De asemenea, de acest targ vor putea beneficia si apicultorii deoarece vor fi prezente si produsele dedicate acestora – stupi si componente, utilaje si alte echipamente apicole, produse pentru sanatatea albinelor, pentru nutritie, carti de specialitate etc.

In prag de toamna, bucurestenii si nu numai sunt asteptati la Targul National al Mierii, locul perfect pentru a se delecta cu minunatele esente ale stupului: miere, polen, propolis, laptisor de matca, suplimente nutritive si cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogatia naturii, dar si din harnicia albinelor si apicultorilor.

Amplasarea standurilor se va face, la fel ca la editiile anterioare, pe platforma A.C.A. / I.C.-D. Apicultura din Bucuresti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

Rezervarile de standuri vor fi similare cu repartizarea de la editia de primavara 2017.

Rezervarile si plata se vor face in intervalul 21 – 31 august 2017.

Rezervarea de stand va fi definitiva numai in baza confirmarii platii pana la data de 01 septembrie 2017. In cazul in care pana la aceasta data nu s-a confirmat plata, standul va fi repartizat catre un alt expozant.

Plata se poate face in numerar la sediul A.C.A. – B-dul Ficusului nr. 42, sector 1, Bucuresti; telefon: 021-233.40.19 (doamna Raluca Marcu) sau prin transfer bancar in contul: RO33CARP041600218821RO01, Banca Carpatica, Sucursala Pantelimon, Bucuresti sau RO18RZBR0000060000667235, Raiffeisen Bank, Agentia Dorobanti, Bucuresti.

Taxa de participare la Targul National al Mierii: Stand de 3 x 3 m (cort, masa, scaun) este de 450 lei, inclusiv TVA. Tariful este valabil pentru toata perioada desfasurarii manifestarii si cuprinde toate facilitatile necesare bunei etalari si prezentari a marfurilor. Placuta de identificare a firmei va fi adusa de fiecare participant la targ.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE