Fermieri din toata tara vin la Bucuresti

Facebook
Twitter

Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania organizeaza joi, 9 februarie, Adunarea Generala a membrilor LAPAR, eveniment in cadrul caruia vor fi dezbatute cele mai importante probleme din agricultura romaneasca.

Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, al carei presedinte este Laurentiu Baciu, este o federatie la nivel national, constituita prin asocierea, liber consimtita, a asociatiilor profesionale teritoriale, din agricultura si a producatorilor.

LAPAR este persoana juridica romana, de drept privat, fara scop patrimonial, neguvernamentala, apolitica si independenta.

LAPAR isi desfasoara activitatea in conformitate cu interesele asociatiilor componente, respectiv a producatorilor agricoli, inscrise in prezentul statut si cu prevederile legale in vigoare, respectiv cu

O.G 26/2000, modificata si completata cu O.G 37/2003, Legea 246/2005 si Legea 305/2008 cu privire la asociatii si fundatii.

LAPAR reprezinta interesele producatorilor agricoli, stabilite prin hotarari proprii si hotarari ale organizatiilor profesionale componente, in relatiile cu organele administratiei centrale, cu alte asociatii si federatii, interne si internationale, gestionare de politici si programe pentru agricultura, fonduri destinate activitatii din agricultura si alte asemenea.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE