Agra Expo Transilvania, cel mai important eveniment dedicat performantei in agricultura

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

In perioada 30 martie – 2 aprilie, la Centrulul Expozitional Expo Transilvania din Cluj-Napoca, va avea loc targul Agra Expo Transilvania, un eveniment care va fi dedicat Agriculturii, Zootehniei, Industriei Alimentare, Silviculturii, precum si Vanatorii si Pescuitului.

Datorita tematicii sale, targul se adreseaza urmatoarelor zone de interes: microferme si ferme mici, gospodarii taranesti active, producatori de produse alimentare traditionale si taranesti, entitati non-agricole din mediul rural, precum si agricultura de hobby sau de sfarsit de saptamana.

Organizat de EXPO TRANSILVANIA, si Camera de Comert si Industrie Cluj, targul AGRA EXPO TRANSILVANIA 2017 isi propune, ca si la editiile precedente, sa raspunda problemelor si nevoilor acestor zone de interes.

Datorita succesului editiei 2016, si la aceasta editie vom accentua printr-o prezenta si desfasurare cat mai completa si mai complexa a domeniilor specifice regiunii Transilvania – tehnologii agricole performante, cresterea animalelor si pasarilor de ferma, pomicultura / citicultura /legumicultura /floricultura, prelucrarea produselor primare animaliere, a legumelor si fructelor, fabricarea produselor artizanale, etc.

In cadrul evenimentului, va avea loc o expozitie de animale de ferma si pasari de curte de rasa, cat si prezentarea unor soiuri valoare romanesti de mar si capsuni.

De asemenea, vizitatorii se vor putea informa si cu privire la potentialul cresterii si valorificarii economice a raselor de porci de MANGALITA si BAZNA in sistem gospodaresc. Pe langa acest lucru, vor fi organizate simpozione privind valoarea nutritionala si economica a capsunului, precum si valoarea nutritionala si economica a zmeurului/murului/afinului/coacazului si altor fructe de padure.

Nu in ultimul rand, cei prezenti vor putea afla arta cultivarii ciupercilor Pleurotus, Champignon si Shiitake (ciuperca parfumata) ca afacere sau hobby, concursuri cu premii si multe altele.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE