Editia de primavara a Targului National al Mierii va avea loc in perioada 1-3 aprilie. Cum se pot inscrie apicultorii la eveniment

Facebook
Twitter

Targul National al Mierii, editia de primavara, va avea loc in perioada 1-3 aprilie, pe platforma apicola din Baneasa, Bucuresti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania.

Cei aproximativ 100 de expozanti prezenti (apicultori si firme specializate), isi vor etala produsele intr-o gama extrem de diversificata: de la produse apicole obtinute direct din stupina pana la produse apicole conditionate sau alte preparate derivate din produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice etc.

De asemenea, de acest targ vor putea beneficia si apicultorii deoarece vor fi prezente si produsele dedicate acestora – stupi si componente, utilaje si alte echipamente apicole, produse pentru sanatatea albinelor, produse pentru nutritie, carti de specialitate etc.

Bucurestenii si nu numai sunt asteptati la Targul National al Mierii, locul perfect pentru a se indulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, laptisor de matca, suplimente nutritive si cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogatia naturii, dar si din harnicia albinelor si apicultorilor.

Amplasarea standurilor se va face, la fel ca la editiile anterioare, pe platforma A.C.A. / I.C.-D. Apicultura din Bucuresti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

Inscrierile si rezervarile de standuri se vor efectua in perioada 01 – 25 martie 2016. Rezervarea de stand va fi definitiva numai in baza confirmarii platii pana la data de 25 martie 2016.

Plata se poate face in perioada 1-25 martie 2016, numerar la sediul A.C.A. – B-dul Ficusului nr. 42, sector 1, Bucuresti; telefon: 021-233.40.19 (doamna Raluca Marcu) sau prin transfer bancar in contul:

  • RO33CARP041600218821RO01, Banca Carpatica, Sucursala Pantelimon, Bucuresti;
  • RO18RZBR0000060000667235, Raiffeisen Bank, Agentia Dorobanti, Bucuresti.

Taxa de participare la Targul National al Mierii: Stand de 3 x 3 m (cort, masa, scaun) este de 450 lei, inclusiv TVA.Tariful este valabil pentru toata perioada desfasurarii manifestarii si cuprinde toate facilitatile necesare bunei etalari si prezentari a marfurilor. Placuta de identificare a firmei va fi adusa de fiecare participant la targ.

Pentru rezervari si plata standurilor va rugam sa va adresati la: Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania: acaromania@rdsmail.ro, telefon: 021-233.40.19.

Pana in data de 25 martie 2016 toti expozantii sunt obligati sa trimita pe fax sau e-mail autorizarea/inregistrarea sanitar – veterinara, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Crescatorilor de Albine.

Targul National al Mierii este un eveniment organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Pescuitul la caras: sfaturi esentiale

Bucuria pescuitului la caras consta intr-o combinatie de tehnica, rabdare si cunostinte. Pentru a-ti imbunatati experienta de pescuit la caras,

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE