septembrie 16, 2021

Cele mai noi tehnologii agricole vor fi prezentate la targul AGRALIM, in perioada 1-4 septembrie

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Cel mai important spectacol de tehnica agricola si demonstratii din regiunea de Nord-Est a tarii revine in acest an in perioada 1-4 septembrie la Ferma Didactica din comuna ieseana Ezareni. Compania ABplus Events organizeaza Targul pentru Fermieri AGRALIM, la fel ca anul trecut, intr-un amplu parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi. Partener de eveniment AGRALIM este AgroConcept, reprezentantul si partenerul in Romania al producatorului de utilaje New Holland Agriculture.

La editia AGRALIM din acest an se va organiza concomitent si ZEFA – Expozitia Internationala de Animale de Rasa si Echipamente pentru Zootehnie, prilej pentru vizitatori de a se pune la curent cu ultimele tendinte privind tehnologiile de crestere si hranire a animalelor. Prin organizarea simultana a celor doua evenimente – Targul pentru Fermieri AGRALIM si Expozitia Internationala de Zootehnie ZEFA – ABplus Events va dezvolta la Ezareni cea mai complexa platforma de comunicare si informare pentru fermierii si specialistii din domeniul agricol.

Ca si la editia de anul trecut, AGRALIM se va transforma pentru cateva zile pentru miile de vizitatori intr-un un oras agricol cu amenajari pe o platforma expozitionala de 100.000 de metri patrati, creata special pentru a gazdui sutele de companii participante, atat autohtone, cat si din strainatate. Zeci de hale mobile expozitionale, sase zone de demonstratii live ale utilajelor agricole, peste 800 de locuri de parcare sunt doar cateva cifre care caracterizeaza evenimentul de anul trecut. Si in acest an, miile de vizitatori ai targului AGRALIM, devenit deja traditie pentru regiunea de Nord-Est a Romaniei, vor avea acces la un amplu program de demonstratii agricole privind lucrarile solului, un adevarat spectacol de tehnica agrara, demonstratii cu masini de erbicidare, cu utilaje agricole de mici si mari dimensiuni, respectiv de drive test in poligon cu tractoare de pana la 100 de cai putere.

Forumul agricol, Salonul de horticultura si Expozitia zootehnica sunt alte puncte importante din programul de eveniment de pe 1-4 septembrie. ZEFA, organizat concomitent cu targul AGRALIM in acest an, a reunit in 2015 peste 100 de companii participante din Romania, Germania, Spania si Ungaria, expozitia fiind vizitata de mai mult de 12.000 de persoane.

„Evenimentele de acest fel au un impact pozitiv pentru cei implicati activ in domeniul agricol si nu numai. Targul AGRALIM 2015 a fost o reusita prin prisma organizarii si locatiei aerisite”, afirma antreprenorul Vasile Lungu, Expozant Domeniile si administrator al societatii Astra Trifesti, ce administreaza si exploateaza o suprafata de peste 3.000 de hectare de teren agricol. „AGRALIM Iasi – un adevarat targ al fermierilor din Moldova, locul unde poti interactiona cu majoritatea celor implicati in fenomenul Agribusiness. Tot aici s-au putut vedea noutatile de tehnica agricola, solutii tehnologice inovatoare si solutii de finantare aplicate pentru fiecare tip de fermier. Un moment reusit care face ca Moldova sa fie prezenta pe harta agricola a Romaniei”, spune, la randul sau, Dan Hurduc, administratorul Evel-H Company, fermier cu lucreaza peste 1.000 de hectare de teren arabil.

Companii importante si-au anuntat deja prezenta si ofertele pentru editia de anul acesta: AgroConcept, IPSO Agricultura, Agri Alianta Agritehnica, General Leasing, Apan Agriculture Equipments, NHR, Mecanica Ceahlau, Serv Class, Maschio Gaspardo, Green Expert, Farm Tech, Tadis Agro, Bergerat Monnoyeur, IRUM, Agrisorg, Arterius Business, Evak, Javier Camara, Romvac, Agroland, Biotrend Plus, Cronos Consulting, Groupama Asigurari, Riela, Sere Transilvania, BRD, Credit Agricole, Grundfos Pompe Romania, Jarex Filter Technik, Cantar Prod, Hanna Instruments, Media Rom Grup, Novus si Star Lubricants.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE