apicultura

Targul Mierii de la Campina se va organiza in perioada 24-26 februarie

Facebook
Twitter

A XII-a editie a Targului Mierii va avea loc in perioada 24-26 februarie 2017, la Casa Tineretului, interior si exterior pe o suprafata de aproximativ 3000 mp.

Participantii vor gasi la Targul Mierii 2017 peste 20 de sortimente diferite din minunatul produs al naturii: de la miere de tei si de salcam, poliflora, pana la sortimente rare precum: miere de paducel, mana sau menta si flori de balta; de la deliciosii faguri cu miere pana la mierea cu nuci, ghimbir sau scortisoara, precum si zeci de alte produse cu miere.

Anual Targul Mierii se bucura de prezenta a peste 15.000 de vizitatori, iar apicultorii comercializeaza tone de miere.  Copiii vor fi incantati si in acest an de mascota Targului, Albinuta Nina, care reprezinta deliciul celor mici si daruieste copiilor miere.

In cadrul targului se vor organiza numeroase concursuri, printre care amintim „Cel mai mare mancator de miere” – Targul Mierii 2017, eveniment unic, pentru care organizatorii promit si in acest an un premiu consistent; „Cel mai dulce cuplu iubitor de miere” – Targul Mierii 2017, se ofera ca premiu un week-end in doi la munte, precum si „Cel mai bun degustator de miere” –Targul Mierii 2017, participantii sunt provocati sa identifice 10-12 sorturi diferite de miere, iar organizatorii asigura premii dulci.

De asemenea, se vor oferi premii pentru „Cea Mai Buna Miere” – Targul Mierii 2017 si se va organiza totodata si un concurs foto cu tema apicola: Oameni si albine; Campina Orasul Mierii.

Prin numarul de evenimente organizate, numarul de vizitatori si dinamica vanzarilor, Targul Mierii-Campina este cea mai importanta manifestare de profil din tara.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE