A treia editie a Targului ARpicultura va avea loc pe 25-26 februarie

Facebook
Twitter

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad organizeaza in acest an a treia editie a evenimentului ARpicultura, care va avea loc in perioada 25-26 februarie 2017, la complexul Expo Arad.

Complexul are peste 4.000 mp de suprafata interioara de expunere, 20.000 mp exterior, amfiteatru de 700 locuri, sali de conferinte ajustabile (50-300 locuri), restaurant, bar, parcari.

Evenimentul este organizat impreuna cu Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania – filiala Arad si sprijinit de Asociatia Fermelor Apicole de Productie si Reproductie din Romania.

ARpicultura doreste sa devina un eveniment care sa sprijine sectorul apicol, evenimentul fiind dedicat producatorilor si comerciantilor produselor destinate apiculturii: utilaje apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi și accesorii, hrana și biostimulatori pentru albine și medicamente. De asemenea, vor fi expuse o gama variata de produse apicole: miere, polen, propolis, ceara, produse cosmetice si alte produse derivate.

Impreuna cu Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania se vor organiza o serie de conferinte si seminarii de specialitate pe teme de interes: domeniul apiterapiei, masuri de sprijin pe programe de finantare nationale si europene dedicate apicultorilor, intalniri ale membrilor asociatiilor de crescatori de albine, precum si alte teme de interes conexe domeniului apicol.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE