Intalnire de lucru intre reprezentantii MADR si APIA. Care au fost subiectele dezbatute

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Daniel Botanoiu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, aflat in teritoriu, astazi, 9 august 2018, in judetul Bacau, a participat la o serie de intalniri de lucru cu reprezentanti ai Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Bacau, ai Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Bacau si ai Directiei Agricole Judetene Bacau.

Subiectele abordate in cadrul discutiilor au vizat situatia depunerii proiectelor prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, stadiul campaniei de control aferenta anului de cerere 2018, graficul realizarii masurilor din Programul de Guvernare, precum si sarcinile ce revin fiecarei institutii din teritoriu.

Situatia terenurilor afectate de calamitati, discutata in cadrul intalnirii

De asemenea, a fost analizat stadiul culturilor agricole, situatia recoltarilor si suprafetele afectate de calamitati, investitiile in active agricole si au fost dezbatute problemele cu care se confrunta fermierii la nivelul judetului Bacau.

Colegii din teritoriu au dat dovada de o buna pregatire si o conectare atenta la problemele sectorului agricol si au fost indrumati catre o comunicare mult mai buna cu fermierii si solutionarea rapida a problemelor cu caracter local, in cazul in care acestea apar” a afirmat secretarul de stat Daniel Botanoiu.

In urma vizitei in teritoriu, Daniel Botanoiu a concluzionat ca este necesar contactul permanent cu institutiile din subordine si cu fermierii pentru a cunoaste, a identifica si a solutiona, cu celeritate si profesionalism, problemele cu care acestia se confrunta.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE