Grupurile de Actiune Locala pot accesa fonduri europene de peste 560 de milioane de euro. Sesiunea de depunere a proiectelor s-a deschis astazi

Facebook
Twitter

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale informeaza ca in intervalul 10 martie – 08 aprilie 2016 se va desfasura sesiunea de depunere a Strategiilor de Dezvoltare Locala (SDL) aferente Masurii 19 – Dezvoltarea locala LEADER, din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020.

Masura 19 – Dezvoltarea locala LEADER are o alocare financiara totala de 563.516.557 Euro, informeaza un comunicat MADR.

Strategiile de Dezvoltare Locala sunt intocmite de Grupurile de Actiune Locala (GAL) potentiale/existente, parteneriate privat-publice, in baza analizei nevoilor si prioritatilor specifice teritoriului acoperit de parteneriat.

Ghidul solicitantului pentru Participarea la Selectia Strategiilor de Dezvoltare Locala este publicat pe pagina de internet a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si a Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale www.madr.ro si www.afir.info.

Cititi in cadrul acestui articol cum a reusit un Grup de Actiune Locala din Romania sa realizeze un proiect de cooperare cu un GAL din Franta si sa atraga fonduri de 2,8 milioane de euro.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE