Producătorii români prezenți la BioFach Nurnberg 2014, cel mai mare târg de produse BIO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Producătorii români vor promova și în 2014 produsele obținute din agricultura ecologică în cadrul celui mai mare târg de profil din lume, BioFach Nurnberg 2014. La eveniment vor fi prezenți 40 de producători care vor expune pe o suprafață de 400 de metri pătrați.

„Ministerul Agriculturii și Asociația Operatorilor din Agricultura Ecologică — Bio România sunt și în acest an, la fel ca în 2013, organizatorii acestui eveniment, unde ne dorim să aducem cât mai multe produse procesate. În 2014, 40 de producători români vor fi prezenți la cel mai mare târg de produse ecologice din lume, nu numai cu cereale sau semințe oleaginoase, ceaiuri, plante aromatice, fructe de pădure, ciuperci și mirodenii, ci și cu dulcețuri, produse lactate, miere și produse apicole, cosmetice, produse de morărit și panificație și vinuri. Sperăm să intrăm pe piața mondială a produselor bio procesate”, a declarat președintele Bio-România, Marian Cioceanu.

Biofach este cel mai mare târg de agricultură și de produse organice din lume, la care vor fi expuse, în perioada 12-15 februarie 2014, produse alimentare și comerciale ecologice din peste 130 de state. Anul trecut, România a fost desemnată ţara anului la BioFach Nurnberg. La târg au fost prezenţi 2.413 expozanţi şi aproape 42.000 de vizitatori.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE