Percheziții DNA la APIA Tulcea: anchetatorii suspectează că au fost acordate fraudulos subvenții pentru agricultură

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Procurori Direcției Naționale Anticorupție efectuează astăzi percheziții în 17 locații situate în județele Tulcea, Constanta și Galați, din care 12 sunt sediile unor instituții publice, printrecare centre APIA și primării.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a corupției, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție. În cursul zilei de 2 aprilie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații situate în județele Tulcea, Constanta și Galați, din care 12 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că printre sediile institutiilor publice percheziționate sunt APIA Tulcea și primarii din cele trei județe. Potrivit surselor citate, anchetatorii suspectează că au fost acordate fraudulos subvenții pentru agricultură.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE