Novacul afumat din Ţara Bârsei, adus la Indagra de Doripesco

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Doripesco a participat în perioada 30 octombrie – 03 noiembrie, la Târgul Internaţional pentru Industria Alimentară, Alimenta – INDAGRA, desfăşurat la Romexpo, Bucureşti. Vedeta standului Doripesco a fost produsul Novac Afumat din Ţara Bârsei, singurul produs din peşte din România care este în curs de obţinere a protecţiei Denumire de Origine Protejată.

În plus, vizitatorii au fost întâmpinaţi la standul Doripesco şi cu cea de-a doua gamă de produse, nou lansată pe piaţă, Pescăria din Transilvania – Doripesco. Aceasta este destinată tuturor consumatorilor care doresc să savureze noi reţete pescăreşti, în cadrul cărora folosim pește de primă prospețime provenit din Delta din Carpați. Această gamă vine ca o noutate pe piaţa românească, cuprinzând atât produse tartinabile, cât şi produse cu delicioase sosuri, pe care clienţii le pot consuma direct, sau încălzite: Aperitiv din peşte cu castraveţi, Zacuscă pescărească, Paprikaş pescăresc, Chifteluţe pescăreşti, Salată pescărească în sos tomat, Salată de icre pescărească simplă şi cu ceapă.

Produsele Doripesco, realizate după reţete tradiţionale din Ţara Bârsei, beneficiază de cea mai proaspătă materie primă, provenită chiar din Delta din Carpați, datorită faptului că peştele pescuit se transportă viu în hidrobioane, de la ferme către secţia de procesare. În plus, de la recepţie şi până la obţinerea produsului finit se urmăreşte să nu se depăşească timpul de 72 ore, asigurându-se prospeţimea produsului, continuitatea şi  uniformitatea calităţii, precum şi siguranţa alimentară.

Târgul Indagra a găzduit în acest an, peste 700 de companii – atât din ţară, cât şi din străinătate. Suprafaţa închiriată a ocupat o suprafaţă de aproximativ 40.000 de metri pătraţi.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE