50 de expozanți la Salonul Eco Agricultura de la INDAGRA 2013

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Asociația Interprofesională Bio România și Federația Națională a Agriculturii Biologice din Franța (FNAB) au semnat pe 31 octombrie, o declarație de intenție privind agricultura ecologică în cadrul celei de-a 5-a ediții a Romanian Organic Forum.

Declarația are ca scop schimbul de experiență și de bune practici între cele două organizații semnatare și participarea reciprocă la târguri și acțiuni de promovare specifice.

Asociația Bio România a organizat în parteneriat cu Romexpo Salonul Eco Agricultura, deschis pe întreaga perioadă a târgului INDAGRA 2013. Cu o puternică latură internațională și în parteneriat cu Carrefour România, anul acesta Salonul numără peste 50 de expozanți, desfășurându-se pe o suprafață de peste 400 metri pătrați.

Micii fermieri bio au fost și ei prezenți în număr mare în acest an în cadrul Salonului Eco Agricultura, aducând produse alimentare variate, certificate ecologic. Produsele membrilor Asociaţiei Bio România sunt listate, începând cu data de 30 octombrie, în toate cele 24 de hipermarketuri „Carrefour” din țară, urmând ca în perioada următoare acestea să fie făcute disponibile în cât mai multe magazine de tip Market.

Salonul Eco Agricultura a fost deschis pe 30 octombrie 2013 și se va încheia mâine.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE