Noua oportunitate pentru producatorii de vin. O noua piata se deschide

Facebook
Twitter

In data de 21 februarie 2018, USH Pro Business a organizat evenimentul ” Potentialul pietei irlandeze pentru exportatorii vinurilor romanesti”, eveniment la care au participat atat producatori de vinuri cat si specialisti in domeniul vie – vin.

In cadrul seminarului s-a discutat despre atractivitatea pietei irlandeze in contextul Brexit-ului precum si despre oportunitatile de export oferite de Programul de Cooperare Elvetiano – Roman.

In contextul in care piata irlandeza este interesata de infiintarea de asociatii de afaceri intre producatorii vinicoli romani si comerciantii irlandezi de import, astfel fiind indreptata atentia asupra comertului importator pentru a incuraja includerea de vinuri romanesti in portofoliul lor, USH Pro Business a prezentat posibilitatea de a promova vinurile romanesti cu ocazia evenimentului de ”Degustare de vinuri romanesti” ce va fi organizat la data de 27 aprilie  2018 la Dublin.

Pe aceasta cale, invitam producatorii de vinuri din Romania care doresc sa se promoveze pe piata irlandeza prin intermediul evenimentului ce va fi organizat in Aprilie la Dublin sa ne contacteze pentru informatii suplimentare.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE