septembrie 25, 2021

Ministrul Daea anunta cand se acorda subventiile

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca fermierii vor primi si in acest an subventiile „pe 16 octombrie, in primul minut al zilei, la fel ca si anul trecut”, noteaza Agerpres.

„A fost un an bun si un an care promite, pentru a avea si la anul viitor ceea ce trebuie, pe data de 16 octombrie, in primul minut al zilei, in primul minut al datei respective, la cumpana noptii, vor fi primite subventiile ca si anul trecut” a declarat ministrul Agriculturii, prezent la targul Toamna buzoiana.

Seful MADR a mai spus ca fermierii stiu sa munceasca, iar dovada muncii lor poate fi intalnita si la targul pe care il vizita.

„Targul de la Buzau reprezinta un loc in care laolalta ne aduce bucuria roadelor muncii, am vazut multe lucruri bune, legumicultori care au beneficiat de programul Tomata, am vazut standul de prezentare al statiunii de cercetare legumicola, statiunea fanion a Romaniei, unde numai anul trecut au fost omologate 14 soiuri pentru tomate si care a creat un culoar de apreciere in tara”, a mai declarat Petre Daea.

La targul Toamna buzoiana 2018, care are loc in perioada 19-23 septembrie, a.c., sunt prezenti aproape 150 de producatori agricoli si mestesugari din judetul Buzau si din tara.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE