Parcul Academiei de Științe Agricole și Silvice va găzdui în acest sfârșit de săptămână Festivalului Peștelui Victorița Pescărița, unde vă asteaptă bogate sortimente de pește pregătite după reţete tradiţionale.
Peşte la grătar (păstrăv, scrumbie, macrou, file de crap, rechin), prăjit, afumat, sărat, borș de pește, hamsie prăjită cu mujdei si mămăliguţă, saramură de crap, salate de icre de crap şi ştiucă, sprot marinat și sărat, scrumbie și file de scrumbie marinate și multe alte surprize pescărești. Peştele afumat va fi o delicatesa pe care o veţi găsi la festival într-o varietate de sortimente: batog de crap afumat, păstrăv, scrumbie, macrou, sprot și file de hering afumat.
Peste 1.000 de porţii de borş de peşte vor fi pregătite la Festivalul Peștelui Victorița Pescărița din parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice.