plata

APIA: se depun cererile pentru subventionarea motorinei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza potentialii beneficiari ca pana la data de 31 ianuarie 2018 inclusiv, se depun Cererile de plata a ajutorului pentru cantitatile de motorina achizitionate si utilizate in agricultura, aferente perioadei 01 octombrie – 31 decembrie 2017 (trim. IV al anului 2017).

Read More »

MADR aloca bani pentru plata unei subventii importante

Suma alocata pentru plata ajutorului de stat in anul 2018 este de 320.581,00 mii lei si se asigura de la bugetul de stat, in limita prevederilor bugetare aprobate Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe anul 2018, potrivit unui document publicat pe site-ul MADR.

Read More »

Ce suprafete sunt exceptate de la plata subventiei

Terenurile care nu au facut parte din circuitul agricol pentru intregul an de cerere nu sunt eligibile la plata. In cazul in care fermierul decide scoaterea din circuitul agricol a unei suprafete de teren, are obligatia de a notifica APIA privind modificarea cererii unice de plata, prin retragerea acestei suprafete, conf. art. 8 alin. (1) lit. i) din O.U.G. nr. 3/2015, cu modificarile si completarile ulterioare.

Read More »

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE