Credite SAPS de la CEC Bank

Facebook
Twitter

CEC Bank oferă credite SAPS, în baza convențiilor privind finanțarea capitalului de lucru pentru desfășurarea activităților curente de către beneficiarii schemei de plată unică pe suprafață (SAPS) – Campania 2013, semnate cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) și Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici și Mijlocii S.A. (FNGCIMM).

Creditele pot fi obținute atât de persoanele fizice, cât si de persoanele juridice care prezintă Adeverința de înregistrare fermier emisă de APIA, prin care se confirmă îndeplinirea condițiilor generale pentru acordarea sumelor cuvenite. Împrumutul se acordă în lei, valoarea finanțării fiind de maximum 90% din valoarea subvențiilor cuvenite din SAPS, denominată în lei. Clienții CEC Bank beneficiază de consultanță gratuită în ceea ce privește pregătirea documentației de accesare a creditului.

Costurile practicate în prezent de CEC Bank pentru aceste finanțări sunt următoarele:

  • dobânda cuprinsă între 8,33% și 8,83%, în funcție de clasa de performanță financiară în care se încadrează clientul;
  • comision de gestiune de 0,35% și comision de acordare de 0,5%, aplicate la valoarea creditului acordat și percepute la acordarea creditului.

Creditele dispun de garanția emisă de FGCR sau FNGCIMM, care reprezintă un procent de până la 80% din valoarea creditului acordat. Rambursarea finanțării se va face integral la data primirii sumelor cuvenite beneficiarilor, dar nu mai târziu de data stabilită în convențiile încheiate de bancă cu APIA, FGCR/FNGCIMM sau în actele adiționale ulterioare.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Pescuitul la caras: sfaturi esentiale

Bucuria pescuitului la caras consta intr-o combinatie de tehnica, rabdare si cunostinte. Pentru a-ti imbunatati experienta de pescuit la caras,

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE