Firmele din domeniul agriculturii ecologice vor putea oferi cursuri gratuite clienților sau partenerilor, la INDAGRA 2014, prin intermediul campaniei „Sponsorizează educația unui fermier”, derulată de agenția de training Creative Business Management.

Campania se va lansa în cadrul târgului de agricultură „Indagra 2014” și se adresează tuturor companiilor care doresc să își promoveze produsele în cadrul trainingurilor din domeniul agriculturii oferite de agenție. Creative Business Management va fi prezentă la Indagra 2014 cu un stand în pavilionul C1, din cadrul complexului expozițional Romexpo.

„Lansăm o provocare companiilor care doresc să aibă clienți mai informați și mai bine bine pregătiți în domeniul agriculturii: vor putea  sponsoriza participarea clienților lor la cursuri acreditate de agricultură. În schimb, Creative Business Management le oferă posibilitatea de a integra prezentările produselor pe parcursul prezentărilor, într-o manieră accesibilă și ușor de înțeles pentru cursanți. Credem că aceasta este o modalitate eficientă de a convinge companiile că instruirea fermierilor români este o activitate prin care putem crește performanțele agriculturii, dar și vizibilitatea produselor acestora”, spune Bianca Preda, directorul agenției Creative Business Management, care a demarat campania „Sponsorizează educația unui fermier”.

Primul curs disponibil în acest format, în campaniei „Sponsorizează educația unui fermier”, derulată de agenția de training Creative Business Management, va începe în data de 31 octombrie și va avea ca temă pregătirea profesională în domeniul agriculturii ecologice. Participanții la acest curs vor putea obține o diplomă acreditată de „Operator în ferme ecologice mixte”, domeniu aflat într-o continuă creștere în România.

Cursul se va desfășura pe o perioadă de 4 zile, în cadrul Indagra 2014, și va avea ca scop prezentarea informațiilor de bază în domeniul agriculturii ecologice, pornind de la procesul de certificare până la aspecte legate de creșterea animalelor și cultura plantelor în sistem ecologic. La finalul cursului, participanții vor putea vizita o fermă ecologică pentru a urmări modalitatea de aplicare a noțiunilor tehnice dobândite în timpul cursului. Cursurile sunt susținute de lectori cu experiență în domeniul agriculturii ecologice și se bazează pe exemple concrete din activitatea acestora.

Costul unei sesiuni de formare, în cadrul campaniei „Sponsorizează educația unui fermier”, este de 800 de lei, iar, pentru înscrierile la cursul din perioada 31 octombrie-3 noiembrie, participanții la Indagra 2014 vor beneficia de o reducere de 20%.