septembrie 18, 2020

Prințul Charles al Marii Britanii și actrița Nicole Kidman, „patronii” unei ferme ecologice din Suceava

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Fundația FARA, patronată de Prințul Charles al Marii Britanii, actrița Nicole Kidman și Prințesa Marina Sturza, deține o fermă ecologică în Spătărești, județul Suceava, de unde au început să fie livrate legume către un mare lanț de supermarketuri.

La ferma organică din Suceava, lucrează tineri cu diverse dizabilități, proveniți din centre de plasament, care, cu ajutorul programului de integrare în societate al Fundației FARA, parcurg, prin muncă, încă o etapă de recuperare, informează fundația.

Ferma livrează magazinului din Bacău, în fiecare săptămână, 200 de kilograme de roșii bio și 100 de kilograme de ardei grași. Unitatea este în curs de certificare bio. Roșiile se vând în magazin cu 3,99 de lei kilogramul, iar ardeii cu 9,49 de lei kilogramul.

Colaborarea cu ferma FARA a început la mijlocul lunii august și va continua în această toamnă și la primăvară.

Pe lângă roșii și ardei ecologici, ferma din Suceava patronată de Prințul Charles al Marii Britanii, actrița Nicole Kidman și Prințesa Marina Sturza, va mai livra lanțului de supermarketuri și alte legume, ca ceapă verde, ridichi, salată verde sau castraveți.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE