Reducere de 20% la singurul curs de agricultura ecologică din România

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Vizitatorii și expozanții târgului de agricultură INDAGRA 2014 vor beneficia de o reducere de 20% din costul de înscriere la singurul curs acreditat de agricultura ecologica din România.

Cursul se va desfășura în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2014, iar cei interesați pot face dovada participării la INDAGRA 2014 cu biletul de intrare sau rezervarea online de pe site-ul www.indagra.ro.

Fermierii care participă la curs vor obține o diplomă acreditată de „operator în ferme ecologice mixte”, recunoscută de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii. Pe parcursul celor trei zile de pregătire teoretica, participanții vor aprofunda cunoștințe despre: normele de certificare ecologica, creșterea animalelor în sistem ecologic și cultivarea plantelor în sistem ecologic. Ultima zi de curs va fi dedicată aplicării practice a informațiilor primite la curs și constă în vizitarea unei ferme ecologice.

„Tematica trainingului este concepută astfel încât să răspundă nevoilor concrete ale fermierilor și să aducă soluții problemelor din sistemul ecologic cu privire la tehnologiile utilizate, legislația și fondurile pe care agricultorii doresc să le acceseze pentru dezvoltarea fermelor. La cursul de agricultura ecologica sunt așteptați cei care dețin o fermă ecologica și doresc să își dezvolte afacerea, cei care se află în curs de conversie sau cei care vor să înceapă o afacere în acest domeniu”, spun organizatorii.

Trainerii sunt specialiști în domeniu, cu o vastă experiență în susținerea și promovarea agriculturii ecologice, de la tehnici de aplicare a legislației din domeniu până la certificare și gestionarea unei ferme propriu-zise.

Costul de participare redus cu 20%, respectiv 640 de lei, este valabil doar pe perioada desfășurării INDAGRA 2014.

Pentru mai multe detalii despre modalități de înscriere, organizatorul trainingului, Creative Business Management, poate fi contactat la adresa office@cbmanagement.ro sau la telefon 0742.007.159.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE