Agricultura și turismul în oferta de târguri de toamnă de la Romexpo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Pentru ultimele luni ale anului 2013, Romexpo a pregătit vizitatorilor noi serii de târguri și expoziții, printre cele mai așteptate de fermieri fiin Indagra și Indagra Food.

Între 30 octombrie și 3 noiembrie, timp de cinci zile, vizitatorii sunt sunt așteptați la:

  • INDAGRA – Târgul Internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, ajuns la cea de a 18-a ediție,
  • INDAGRA FOOD – Târg Internațional pentru industria alimentară,
  • ALL-PACK – Expoziție Internațională pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamente specifice,
  • EXPO DRINK & WINE – Târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice
  • AUTOEXPOTEHNICA – Expoziția Internațională de componente și accesorii auto
  • TÂRGUL DE PRODUSE TRADITIONALE

La mijlocul lunii noiembrie, Romexpo va organiza ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, cel mai mare eveniment de acest tip din țara noastră, în cadrul căruia doritorii pot găsi cele mai variate și atractive oferte pentru petrecerea concediilor, dar și ROMHOTEL – Expoziția Internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante.

În aceeași perioadă, vizitatorii se pot bucura de ediții ale TÂRGULUI DE PRODUSE TRADIȚIONALE, de unde se pot aproviziona cu bunătățile aduse de producătorii din toată țara.

Luna sarbatorilor, decembrie, aduce la ROMEXPO, in perioada 5 – 8 decembrie, Targul Cadourilor de Craciun – decoratiuni si suveniruri, unde numeroasele oferte de cadouri asteapta sa fie achizitionate, ANTIQUE MARKET – Targul de obiecte de arta si antichitati si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE