Târg de Mărțișor și animale de companie, la Romexpo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Pe 27 februarie, la Romexpo, încep două evenimente, Primăvara la Romexpo – Târg de bunuri de larg consum și Bucharest Pet Exhibition – expoziție de animale de companie.

Cadouri pentru 1 și 8 martie

În prag de primăvară, Romexpo deschide primul semestru expozițional cu două evenimente în premieră, ce au loc între 27 februarie și 1 martie. Primul dintre ele, Primăvara la Romexpo – Târg de bunuri de larg consum, va da startul cumpărăturilor pentru domni și doamne. Decorațiuni și antichități, obiecte de artizanat, cosmetice, îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii, dulciuri și băuturi, sunt numai câteva dintre produsele care se pot transforma în cadouri pentru zilele de sărbătoare ce urmează: 1 și 8 martie.

Vizitatorii vor putea urmări piese de teatru sau să participe la sesiunile de face-painting și ateliere de creație în cadrul cărora pot fi realizate cadouri hand-made.

Rase rare, animale de companie, concursuri

Tot în perioada 27 februarie – 1 martie, va mai avea loc Bucharest Pet Exhibition – Expoziție de animale de companie. Evenimentul va oferi participanților ocazia de a vedea diverse animale de companie, rase comune, dar și specii rare, beneficiind de îndrumarea specialiștilor în luarea deciziei de cumpărare.

Printre expozanți se vor număra și producători și distribuitori de hrană și accesorii pentru animale, cabinete de medicină veterinară, edituri, asociații în domeniu și ONG-uri active în protecția animalelor.

Pe durata expoziției vor fi organizate demonstrații cu jurizare, concursuri cu premii și multe alte surprize de către asociații precum Asociația Chinologică din România, Asociația Felina Cat – Stanta și Asociația Crescătorilor de Porumbei Jucători de Galați.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE