septembrie 30, 2022

La ROMEXPO începe Summer Bazar, târg estival de bunuri de larg consum

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Timp de trei zile, între 27 și 29 iunie, bucureștenii sunt așteptați la sesiuni de shopping estival și distracție pe măsură, la Summer Bazar, târg estival de bunuri de larg consum, care va avea loc la Romexpo.

Cei aproximativ 100 de expozanți se vor prezenta în fața clienților cu  antichități, decorațiuni interioare, produse hand-made, produse tradiționale și bio, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, produse apicole, produse cosmetice, îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie și accesorii, cărți și produse pentru copii, artizanat și cadouri.

În plus, vizitatorii Summer Bazar vor mai avea parte de flash mob-uri antrenante, cursuri de teatru, demonstratii sportive, face-painting, schițe, momente și monologuri celebre, portrete, caricaturi și demonstrații barista.

Intrarea este libera, iar cei care vor ajunge pe parcursul celor trei zile la Summer Bazar vor beneficia de reduceri de până la 50%, oferte last-minute, concursuri și numeroase premii oferite de expozanți. Programul de vizitare al evenimentului este 27 – 29 iunie 2014, între orele 12.00 – 20.00

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE