Vacanțe cu până la 50% reducere, între 13 și 16 martie la Târgul de Turism al României de la Romexpo

Facebook
Twitter

Cel mai important eveniment din România dedicat turismului, Târgul de Turism al României, deschide primul semestru de târguri și expoziții la Romexpo.

Astfel, în perioada 13 – 16 martie 2014, Centrul Expozițional Romexpo va deveni destinația tuturor celor aflați în căutarea vacanțelor pentru acest an.

Reunind 280 de companii din 24 de țări, Târgul de Turism al României ocupă o suprafață expozițională de aproximativ 16.000 de metri pătrați și va oferi românilor cea mai variată ofertă de vacanțe la prețuri accesibile. Reducerile promise de operatorii din turism pornesc de la 10% și pot ajunge chiar și până la 50%, în cazul ofertelor early booking.

Deși Grecia, Spania, Turcia și Bulgaria rămân în continuare printre destinațiile preferate ale românilor, conform agențiilor de turism, operatorii au pregătit și oferte pentru destinații exotice în acest an la Târgul de Turism al României. Cei care vor să viziteze India vor plăti aproximativ 1.000 de euro de persoană pentru un sejur de 10 zile, iar un circuit de 9 zile în China pornește de la 900 de euro.

Mai mult decât atât, vizitatorii vor regăsi la Târgul de Turism al României pachete speciale pentru familii, iar copii beneficiază de până la 25% reducere la costul biletului și al cazării pentru excursiile la Disneyland Paris.

Pentru doritorii de vacanțe autohtone, hotelurile și pensiunile, atât de pe litoral, cât și din zonele de munte, prezente la Târgul de Turism al României, sunt pregătite să primească turiștii în timpul vacanței pentru Sărbătorile Pascale, dar și pe timpul verii. În acest an, revin în atenție la Târgul de Turism al României stațiunile balneoclimaterice, care au beneficiat de investiții semnificative în ultimul timp.

Târgul de Turism al României este organizat de către Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comert și Industrie din România, Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, Organizația Patronală a Turismului Balnear din România, Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural ( ANTREC) România și Federația Patronatelor din Turismul Românesc.

În aceeași perioadă, la Romexpo vor mai avea loc Festivalul de spiritualitate, medicină alternativă și terapii complementare, precum și IMM Forum, cel mai complex eveniment B2B din România adresat IMM-urilor (13 – 15 martie).

Program de vizitare:

  • 13 – 15 martie 2014: între 10.00 – 18.00
  • 16 martie 2014: între 10.00 – 16.00

Prețul biletului de intrare este de 15 lei.

Loc de desfășurare: Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 și C6

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE