septembrie 30, 2022

Bio-Eco-Natural, expoziție cu produse ecologice tradiţionale la Vaslui

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Agenţia pentru Protecția Mediului (APM) Vaslui organizează în perioada 5-8 iunie o expoziţie cu produse ecologice tradiţionale, scopul acţiunii fiind promovarea unui mod de viaţă sănătos.

Cea de-a doua ediție a expoziţiei Bio-Eco-Natural este organizată în parteneriat cu Primăria municipiului Vaslui pentru a marca Ziua Mondială a Mediului, sărbătorită în fiecare an pe 5 iunie şi reuneşte firme şi producători din mai multe zone ale ţării, transmite Agerpres.

„Anul trecut expoziţia a avut foarte mare succes şi din acest motiv ne-am gândit s-o permanentizăm. Pentru a sărbători Ziua Mondială a Mediului organizăm, pe lângă această expoziţie, o serie de evenimente care au ca scop conştientizarea cetăţenilor că fiecare în parte poate face ceva pozitiv pentru mediul înconjurător„, a declarat, pentru Agerpres, directorul APM Vaslui, Mădălina Nistor.

Sloganul sub care se desfăşoară anul acesta acţiunile dedicate Zilei Mondiale a Mediului este „Ridică vocea, nu nivelul mării!”, considerat un apel către întreaga omenire pentru conştientizarea problemelor de mediu cu care se confruntă omenirea în ultimii ani.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE