Tehnică și inovație la ROMEXPO: se deschid târgurile TIB, ExpoEnergiE și Inventika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Pe 15 octombrie, la ROMEXPO, se vor deschide trei târguri dedicate tehnicii, respectiv TIB, ExpoEnergiE și Inventika.

Astfel, timp de patru zile, vizitatorii sunt așteptați cu noutăți din domeniu în cadrul TIB (Târgul Tehnic Internațional București), eveniment ce aniversează 40 de ediții, ExpoEnergiE (Târg Internațional de energie regenerabilă, energie convențională, echipamente și tehnologii pentru industria de petrol și gaze naturale) și Inventika (Salon de Invenții și Inovații).

Vizitatorii celor trei târguri vor putea admira tehnologii de ultimă generație, de la mașini de tăiat cu jet de apă, mașini CNC, mașini și echipamente automate pentru producție, mașini de ambalat, echipamente de dozat, sisteme de marcare industrială și aparate de zbor autonome utilitare, echipamente și aparate pentru testarea proprietăților fizico-mecanice ale materialelor, mașini de măsurat în coordonate 3D, brațe poliarticulate 3D, scannere laser, microscoape industriale și metalografice, stereomicroscoape, microscoape 3D, la soluții pentru foraj.

Specialiștii în domeniu, prezenți la TIB, ExpoEnergiE și Inventika sunt pregătiți să răspundă și celor mai exigente întrebări și își doresc să demonstreze potențialul tehnic românesc.

TIB, ExpoEnergiE și Inventika reunesc peste 400 de companii din Austria, Bulgaria, Cehia, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Turcia și Ungaria și se vor desfășura în pavilioanele A, C1, C2, C4, C5 și platformele adiacente, pe o suprafață de peste 14.000 mp.

Programul de vizitare al evenimentelor este:

  • • 15-17 octombrie, între orele 10:00-18:00
  • • 18 octombrie 2014, între orele 10.00-16.00

Biletul de intrare costă 15 lei/zi. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE