AGRARIA 2015 – 20 ani de tradiție într-un nou concept, într-o nouă prezentare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Cea de-a 21-a ediție a Târgului Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie – AGRARIA va avea loc în 2015 în perioada 23-26 aprilie la Jucu, județul Cluj, pe Platforma Industrială TETAROM III.

În urmă cu 20 de ani, avea loc la Cluj-Napoca prima ediție a Târgului Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie – AGRARIA.

„În toți acești ani am încercat constant să aducem în atenția profesioniștilor din agricultură din întreaga regiune Transilvană ultimele noutăți în domeniul agricol. Am făcut eforturi permanente de a îmbunătăți calitatea evenimentelor noastre; iar aceste eforturi ne-au fost răsplătite prin creșterea interesului pentru Târgul Agraria, atât din partea companiilor, cât și din partea fermierilor. Astfel, de la 45 de expozanți în 1995, am ajuns ca la ediția 2014 a Târgului  AGRARIA să prezintăm cu succes unui număr record de vizitatori – 25.236, ultimele noutăți în materie de tehnologie și utilaje agricole aduse de cei 270 de expozanți provenind din 10 țări europene”, precizează organizatorii AGRARIA 2015.

Cea de-a 21a ediție a Târgului Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie – AGRARIA va avea loc în 2015 în perioada 23-26 aprilie la Jucu, județul Cluj, pe Platforma Industrială TETAROM III. Tradițional organizat de DLG INTERMARKETING și beneficiind de spațiul generos oferit de noua locație, ediția 2015 a Târgului Agraria aduce un nou concept de eveniment agricol pentru regiunea Transilvaniei:

  • Expoziție de animale de rasă și prezentări în ring a celor mai valoroase exemplare
  • Demonstrații comentate cu mașini agricole și tractoare
  • Tractor și tractorist – testarea abilităților în manevrarea tractorului
  • Întâlniri și evenimente dedicate fermierilor în cadrul „ZIUA FERMIERULUI”
  • Dezbateri și prezentări pe teme din agricultură:

–  23 aprilie 2015, ora 13:30  – „Protecția și conservarea solurilor. Prezent și perspective”; Organizator: Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca; Partener: AZOMUREȘ S.A.;

– 24 aprilie 2015, ora 15:00 / 25 aprilie 2015, ora 11:00 – „AGRO EXPERT Cluj-Napoca – Soluții pentru protecția și sănătatea plantelor. Tratamente pentru pomi fructiferi. Combaterea bolilor foliare la cereale păioase. Cultura porumbului”; Organizator: AGRO EXPERT Cluj-Napoca – Dr. Ing. Horea GHIBU – Consultant;

– 25 aprilie 2015, ora 13:00 – „Eliminarea cotei de lapte. Strategii de piață și soluții practice pentru fermieri”; Organizator: SEMTEST BVN – Ing. Valer SICIAN – Director General.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE