A doua ediție a Târgului Apicol Târgu Jiu: cu ce bunătăți sunt așteptați vizitatorii

Facebook
Twitter

Miere, propolis, lăptișor de matcă și alte produse apicole, convenționale și ecologice, sunt expuse la cea de-a doua ediție a Târgului Apicol Târgu Jiu, organizat de BIA Partner Events (Stupina BIA) în colaborare cu Primăria Municipiului Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj, ACA Gorj și Asociația APIS Oltenia Craiova.

Târgul Apicol Târgu Jiu 2015 desfășoară pe parcursul a două zile, în week-end, respectiv 14-15 februarie 2015. La prima ediție, derulată anul trecut, evenimentul s-a bucurat de un mare interes din partea locuitorilor din Târgu Jiu.

„Anul trecut, au fost prezenți circa 3-4.000 de vizitatori, iar anul aceste ne așteptăm ca numărul lor să treacă de 5.000”, ne-a declarat Costi Bodescu, organizator al Târgului Apicol Târgu Jiu 2015.

Deschidere oficială a Târgului Apicol Târgu Jiu 2015 va avea loc mâine la prânz, în prezența autorităților locale, fiind urmată de conferințe. Toate manifestările se vor derula în Sala Maură a Palatului Administrativ din Târgu Jiu. La evenimente sunt așteptați, alături de apicultori, reprezentanți la nivel înalt ai instituțiilor cu rol în apicultura, cum sunt Direcția Agricolă, Camera Agricolă, Apia, DSV, ANARZ sau AFIR.

Cea de-a doua ediție a Târgului Apicol Târgu Jiu va reuni peste 50 de expozanți, apicultori din țară și din străinătate, producători și furnizori de echipamente dedicate apiculturii.

Târgul Apicol Târgu Jiu 2015 oferă oportunități pentru expozanți și apicultori privind încheierea de contracte, promovarea și comercializarea produselor proprii, iar în cadrul sesiunilor de comunicări și dezbateri pot afla noutățile legislative, posibilități de finanțare, informații despre creșterea albinelor și desfacerea produselor apicole.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE