Calendarul târgurilor apicole de toamnă. La Constanța are loc prima ediție a Târgului Apicol

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Un număr de aproximativ 50 de apicultori și producători și importatori de echipamente se vor reuni la Târgul Apicol Constanța 2014, în perioada 26-28 septembrie 2014, în Parcarea Maritimo Shopping Center.

Până acum s-au înscris circa 20 de expozanți, însă organizatorii se așteaptă ca numărul lor să ajungă la cel puțin 40-50. Vor fi prezenți expozanți din toată țara și din străinătate, prin reprezentanțele locale. Astfel, apicultorii vor putea alege dintr-o paletă largă de echipamente, utilaje și inventar apicol, stupi, rame și faguri, iar vizitatorii se vor putea delecta cu produse apicole dobrogene consacrate, precum și apiterapeutice și apicosmetice.

„Continuând tradiția începutului de an 2014, cu primele ediții ale târgurilor apicole de la Craiova și Târgu Jiu, Stupina BIA organizează în toamna acestui an, în premieră, Târgul Apicol Constanța 2014, în perioada 26-28 septembrie 2014, în Parcarea Maritimo Shopping Center. Acest târg se organizează la solicitarea expozanților și apicultorilor din zonă, ținând cont și de tradiția apicolă a zonei, de potențialul melifer, de numărul apicultorilor și al familiilor de albine ridicat”, ne-au precizat organizatorii Târgului Apicol Constanța 2014.

Totodată, în cadrul Târgului Apicol Constanța 2014 vor fi lansate produse în premieră și vor fi organizate promoții pentru vizitatori, care includ reduceri substanțiale de preț pentru marfa cumpărată de la târg.

Detalii și înscrieri la Târgul Apicol Constanța 2014 pe www.e-mierealbine.ro și www.biapartner.ro.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE