Cursuri de formare profesională pentru clujeni

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Vineri, 13 februarie 2015, a avut loc la Cluj-Napoca conferința regională din cadrul proiectului „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”.

Evenimentul a fost organizat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR), în parteneriat cu Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism (DIMMMAT), Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT și Asociația Centrul de Dezvoltare SMART.

Conferința regională din cadrul proiectului „Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2” a avut drept scop promovarea incluziunii sociale a femeilor și creșterea reprezentativității acestora în mediul de afaceri, precum și a modalităților de înscriere și participare în cadrul proiectului.

În cadrul proiectului, vor fi organizate la Cluj-Napoca cursuri de formare profesională –inspector resurse umane și operator introducere date, dar și de competențe antreprenoriale începând cu luna februarie 2015. Înscrierile se pot face la sediul OTIMMC Cluj sau prin intermediul adresei de e-mail office@ptir.ro, până la 20 februarie 2015.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE