e-CarieraTa, cursuri gratuite acreditate, oferite de ASE

Facebook
Twitter

Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti va implementa un program integrat pentru intervenţii active de ocupare „e-CarieraTa” care oferă cursuri acreditate de ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări).

Cursurile se vor desfășura începând cu data de 1 decembrie și sunt dedicate şomerilor şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Academia de Studii Economice organizează gratuit următoarele programe de formare profesională autorizate:

  • Manager marketing – marketing digital
  • Manager / Administrator de firmă
  • Agent de vânzări
  • Inspector resurse umane
  • Manager resurse umane

Pentru exprimarea opţiunii de înscriere accesează www.e-carierata.ro.

În cel mult 24 de ore, comunicarea va fi preluată de un consilier de orientare profesională cu ajutorul căruia se vor derula acţiunile premergătoare participarii la curs. Birourile de implementare unde grupul ţintă se poate înscrie şi poate fi consiliat sunt pentru moment în Slatina, Craiova și Bucureşti.

Participanții vor primi un certificat de absolvire însoțit şi de suplimentul descriptiv, ambele eliberate sub egida Ministerului Educației Naționale și Ministerului Muncii.

Consilierii specializaţi din cadrul programului vor îndruma gratuit cursanții către un plan de carieră bine definit în atingerea scopurilor personale, conform dorinţelor fiecăruia.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE