Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism în parteneriat cu ROMEXPO organizează prima ediție a Târgului Național pentru Artizanat și Meșteșuguri. 

Târgul va avea loc în perioada 16 – 20 octombrie și se bucură de prezența a 200 dintre cei mai pricepuți meșteșugari din țară.

Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri a fost organizat cu scopul de a susține micii meșteșugari în promovarea produselor proprii, autentice românești, dar și pentru a împărtăși publicului din tradițiile de odinioară. Timp de 5 zile, bucureștenii vor putea achiziționa obiecte și produse tradiționale și vor putea lua parte la atelierele de lucru special create de către meșterii artizani.

Pe parcursul fiecărei zile, în cadrul standurilor, expozanții vor da ocazia vizitatorilor nu numai să achiziționeze produsele finite, dar și să înțeleagă modul în care acestea sunt realizate, care sunt materialele folosite și cât de importantă este transmiterea meșteșugului din generație în generație.

În cadrul evenimentului vor putea fi regăsite obiecte precum: covoare țesute manual, ii, tapiserii, ștergare, dantelărie, ceramică tradițională, păpuși folclorice, măști, articole din lemn, sticlă, piele, fier etc.

Târgul Național pentru Artizanat și Mesteșuguri poate fi vizitat în perioada 16 – 20 octombrie 2013, între orele 10.00 și 18.00. Prețul unui bilet de acces este de 15 lei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE