Vesti bune pentru producatorii de tomate din judetul Timis. Un nou centru de colectare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Conform Consiliului judetean Timis, judetul va avea un Centru de colectare a legumelor si fructelor, pe raza comunei Tomnatic, care va veni in sprijinul agricultorilor locali, estimandu-se ca in anul 2019 va avea loc semnarea contractului de executie a constructiei, relateaza Agerpres.

„CJ va demara constructia, pe raza comunei Tomnatic, a unui proiect-pilot care sa vina in sprijinul agricultorilor din judet. Dupa discutii prelungite, astazi au inteles cu totii importanta strategica a unei asemenea investitii, iar in plenul CJ Timis am reusit promovarea unei hotarari in acest sens”, a declarat, joi, presedintele CJ Timis, Calin Dobra.

Liderul administratiei timisene a subliniat ca CJ Timis a preluat in patrimoniul sau terenul necesar constructiei, urmand demararea studiului de fezabilitate.

Initiativa, un castig atat pentru producatori cat si pentru consumatori

„Estimez ca anul viitor vom semna contractul privind executia constructiei, dupa finalizarea licitatiilor. Centrul de colectare a legumelor si fructelor este un obiectiv la care am tinut foarte mult si cred ca va fi de un un real folos pentru toti cetatenii judetului. Pe de o parte, oferim un spatiu modern de preluare a legumelor si fructelor, iar pe de alta parte, timisenii vor putea consuma produse autohtone de calitate superioara”, a punctat Dobra.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE